Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardags filosofier


Tankar

Om tankar är svåra att definera
kan det vara bra att filosofera.
Iniskter man därmed kan attrahera
och sedan i verkligheten evolvera.

Om man inte på detta sett sig själv modifiera,
virrig och tankspridd man lätt kan gestalera,
och in i glömska lätt passera.

Istället för att i glädje och lycka explodera,
som en stjärna lång bort i en annan tid implodera,
vill vi alla nån gång prestera!

Tills vi med oändligheten en gång för alla kollidera,
vill vi i tankens värld demonstrera,
att all den kreativitet som vi innom oss personifiera,
tillslut kan brisera!




Fri vers av Mullemeck
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-11-24 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mullemeck

Senast publicerade
Ångest
Tankar
* Se alla