Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egots dans

Till egots dans

människan lever som i trans

styrda av tankar om det som "är"  "var" eller "blir"

i bakgrunden vilar stillheten

närvaron och skatten

som upptäcks när dansen tar slut

och egot äntligen tonar ut

I en uppriktig villighet

att med det som är bara vara

kommer hjärtat jublande att svara......




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-25 11:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
När hjärtat talar, kan svaret anas.
2009-11-26

  walborg
Som att lyssna inåt kanske ... fint!
2009-11-25

  poetryGirl
bra
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP