Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla i morgonen jag fick, osäkert om vilket väder det ska vara


26/11-09

gårdagens vattenpölar

vilar under månskenet

nederbörden väntas åter




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-26 07:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, inte illa pillat
2009-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Men i dag gör solen ett tappert försök att göra sig gällande i länets huvudstad, Gävle.
2009-11-26

  oMareld
Känner samma!
Riktigt jobbigt att inte veta vilket väder som väntar framåt dagen
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo