Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men ändå inte


jag sitter bredvid potentiella flickvänner varje dag på bussen

bakom en mask av leenden, självförtroende och vackra ord
bakom en barriär av små skämt om allt du säger
har man en gång varit klassens clown, så tar man lätt den rollen igen
det är så skönt att ha flera identiteter

du satt bakom en fasad av smink, solblekt hår och helt fel kläder
du var nog dig själv

jag försökte ge sken av att jag var det

du vet när alkoholen gör en så jävla stark
odödlig, osårbar, oantastlig och helt opassande
då är jag där med vackra ord som studsar av din fasad

du ger mig ett telefonnummer och leder mig vilse
jag kysser din hand adjö

ringer och sabbar allt totalt dagen efter

har vi hört den förut




Fri vers av BaraOrd
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-29 17:40



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Intressant läsning och många tankar som kan röra sig i huvudet..roller som vi antar...mycket bra skrivet
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd