Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om människan är en åsna, är hon för dum för att inse detta en åsna vet i alla fall vem hon är


Till besvär?


Såväl publikens förväntningar på dig
som dina på dem

verklighetsförankrade
såväl som inbillade

Likt vageln i ögat på mig
skall narra min granne att klandra mig
för intet

så har också
dumheten slagit rot
i människor




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-11-29 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP