Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funnen - bär ditt namn, outtalat

 

 

 

 

 

i tundra ligger frusen sjö
förbi tusentals mariga tallar
i utmark längs tomt ensliga stråk
under norrskenens vita råmande blå

rimfrost ritar i vargens ragg
blodet slickat ur pälsen

korpen kurar i klykan

blick över isen och svärtan mot skog
vädrar måne - springande skugga

där på skaren är du




Fri vers av wayward - taiga
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-01 07:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det enda jag läst i poeter.se på veckor.
Det var det absolut värt!
2009-12-03

  Ulf Lagerholm
"korpen kurar i klykan", är smycket i detta isiga vykort

tack
2009-12-01

    Melona
shit. gåshud av detta. aaaaaaaah. tack. jag kan inte kommentera alls, bara uppleva. tack.
2009-12-01

    resilient
en modern kalevala. Älskar rytmen, orden, mystiken.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga