Musik av undertecknad. Jag är ett under, men jag är inte tecknad.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik av undertecknad. Jag är ett under, men jag är inte tecknad.




GLIMTARNA SOM RÄKNAS

när man släckt alla lampor

och applåderna dött bort

går du ensam till din hållplats

underbart är alltid kort

auditoritet har skingrats

alla går åt skilda håll

du drar vidare mot centrum

i ett moln av rock´n´roll

 

 

det är glimtarna som räknas

som betyder någonting

som får annat att förblekna

när allt kommer omkring

det är skymten av nåt annat

något fint och grandiost

som fördriver känslan av

att vara blåst

 

 

ingen ser de regn av tårar

som faller i din själ

att en sårad ofta sårar

vet dock alla alltför väl

när du stressas av de andra

av de steg som närmar sig

vet du då var styrkan hämtas

eller är det slut med dig?

 

 

 

det är glimtarna som räknas...

 

 

när allt folk går för nära

och du tror det är med flit

finns det kraft som kan bära

ett steg bortom orange street?

vid de vägskäl som möter

finns det vägledning och råd?

och finns tröst för en spillra

i en famn av bara nåd?

 

 

det är glimtarna som räknas...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091201

 

 

 

 

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 10:11



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar text som griper tag
2009-12-02

  Eva Helene VIP
Storartat! Rakt in i hjärtat, bokmärks
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP