En varm hyllning till geniet Per Gessle.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm hyllning till geniet Per Gessle.




GYLLENE TIGER

du är ett popgeni

du skördar välförtjänt framgång

ditt sinne för melodi

ger folket popsång på popsång

en lila elgitarr

som skickar bra vibrationer

i vårt musikvirrvarr

behövs distinkta toner

 

en enkel hyllningssång

du är en gyllene tiger

du fångade en gång

hjärtat ur vilket den stiger

från lattjo åttiotal

till detta allvar som svider

här har jag gjort mitt val

jag valde gyllene tider!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/12 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 10:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Du har så rätt, han har mycket att
ge oss som tycker om att lyssna
till onom
2009-12-02

  Teresia Ridell
Underbar hyllning till en av Sveriges absoluta popgeni !!
Haft mig "fast" sen jag var tio år..o då klamrade mig fast vid min storasysters lp-skivor... (kan nog fortfarande varje text utantill...)
2009-12-01

  ULJO
Visst är han ett popgeni alltid Per Gessle. "Listen to yoru heart" spelad mer än 1 million gånger i amerikansk radio säger allt. Han förtjänar verkligen en hyllningsdikt.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP