Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen i livet

Varje cell
som kroppen hyser
ropar:"Var är du?"
Varje kväll
min kropp förfryser.
Lever inte nu.

Var är brunnen
jag kan dricka
livets ljuva smak?
Dag försvunnen.
Klockan ticka,
kommer ej tillbak.

Inre känsla
från ditt minne
ville komma åt.
Åter grensla
bort mitt sinne.
Livet ej förlåt.

Bittert skrika.
Ber det sluta.
Jaget är ej nog.
Ej förlika
att förskjuta.
Leva tills jag dog.

En sekund
så fanns det lycka.
Inget som förrut.
Denna stund
din hand fick trycka
innan allt tog slut.

Varje cell
förgäves irrar
aldrig finner ro.
Varje kväll
på mig jag stirrar
slutar jag att tro.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
aj, den gjorde ont,
men ändå så fin
Kram
2009-12-01

  etthjärtaäralltidrött
Hoppas innerligt att diktjaget finner hopp igen.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick