Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TROR PÅ DET JAG GÖR

många ser det som poänglöst

men jag tror på det jag gör

jag ska fortsätta att kämpa

tills den dagen då jag dör

kan jag lämna något avtryck

är jag tillfredsställd och nöjd

en dag lägger jag ner pennan

och drar upp mot himlens höjd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 091201-02




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-12-02 10:23



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Att man själv tror på det man gör är avgörande för resultatet!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP