Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CANDY

en doft av godis drog förbi

en vanlig onsdag, hård och kall

jag satt och läste i en bok

du var den knall som blev mitt fall

det ligger frost på alla tak

det flyter rost i min kloak

men du är godiset med smak

som gör mig varm och vek och spak

 

 

du heter candy i min sång

som den med kate och iggy pop

min kamp har varit svår och lång

och jag har uttömt allt mitt hopp

en tragikomisk existens

som aldrig kommer någon vart

vi kommer aldrig överens

du går i rött och jag i svart

 

 

mitt kassaskåp är fyllt med is

som ligger staplad block på block

det skulle kanske uppstå kris

om det kom in en värmechock

du har en solbelyst rabatt

med allehanda ögonfröjd

min hamn är ständig vinternatt

där ligger farkosten förtöjd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 091202




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-12-02 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP