Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KULT

det är coolt

det är kult

det är kul

att bli kallad "legend"

hursomhelst

likafullt

fast jag inte

är känd

som bengt sändh...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  091202




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-03 10:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
riktigt coolt:))
2009-12-07

  Måna N. Berger
Självklart! Sträck på dig! :)
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP