Gamle Gustafsson är en människa som bara Gud förstår Sig på.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamle Gustafsson är en människa som bara Gud förstår Sig på.




FRÅN DEN OMÖJLIGES HORISONT

låt mig gå under ifred

förnuft mot känsla

vem segrar i längden?

låt mig gå under ifred

är intesom andra

jag skiljer mig från mängden

universalmedicin

ska helst portioneras

i avvägda doser

den kan bli pärlor till svin

det kan finnas nån

som är en obotlig loser

men tack ändå, kära vän

du ville så väl

då du tappert försökte

beklagar att du ej fick

ett gott resultat

och responsen du sökte

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091203




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 10:15



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Härlig överskrift i denna självkännedom.
2009-12-07

  stenen/ Yv Ericsson
bittert. kravlöst är melodin.
hälsn. återuppstånden sten.
2009-12-03

  Måna N. Berger
Ärligt!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP