Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HELYLLETJEJ

sätt dig i mitt knä

jag vill berätta en sak

kärlekskrank och kluven

i mitt lilla gemak

kom och slå dig ner

så ska jag viska en grej

jag har alltid väntat

på en helylletjej

 

 

kylan bet så hårt

i din blossande kind

hoppas att din kärlek

är bländande blind

hänförs av den stil

av den kvinna du är

sätt dig i mitt knä

jag vill ha dig just här

 

 

pussa mig på munnen

säg att du vet

säg att du förstår

där andra går bet

kom och läs och lyssna

natten är lång

aldrig nånsin tystnar

havshjärtats sång

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/12 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 10:46



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker och känslosam dikt
2009-12-03

    Tea Alex
Ja jag håller med Måna, slutet var träffande.
2009-12-03

  Måna N. Berger
Fint, mysigt, vintervarmt! De sista raderna är mycket snyggt formade:

"aldrig nånsin tystnar
havshjärtats sång"
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP