Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅGRÖRELSER

fångar en våg

som förts hit av en vind

fångar ett stjärnfall

som blänker en stund

i en tår på din kind

fångar vår äng

stadd i högsommarblom

fångar de sånger

jag önskar jag skrivit

och dess rikedom

 

 

tänder en eld

du kan värma dig vid

den skrämmer bort

alla farliga djur

i sjakalernas tid

njuter en doft

som är villig och söt

det är en vittring av nån

som blir vild av

en laddad musköt

 

 

 

talar de ord

jag har fått mig till skänks

du figurerar i

alla de vackraste

tankar som tänks

var liten skymt

blir ett lyckligt event

livet är grymt

men grandiost

och av himmelen sänt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  091203

 

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 14:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin..
2009-12-04

  anits VIP
Så underbart vackert skrivit
som bara du kan
2009-12-03

    Tea Alex
Åh så tröstad jag blev nu...känner att jag behövde läsa den här...!
2009-12-03

  Måna N. Berger
Vackert!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP