Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILIAN

du hette lilian

när du försvann

jag var en pojke då

nu är jag man

då skrev vi

nittionhundrasjuttioett

du var det vackraste

jag nånsin sett

 

 

jag borde vara

rädd om dig, min vän

nu när vi faktiskt

fått kontakt igen

jag brusar upp

och bär mig konstigt åt

jag är en mupp

men ber dig nu: förlåt!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091203




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-03 16:10



Bookmark and Share


  Maria T
Ett så vackert minne du har
av LILIAN
2009-12-04

  anits VIP
Så fint, vackert och känslosamt
den sista raden berör
2009-12-03

    Tea Alex
Åh fin! :) Du är en härlig människa!
2009-12-03

  Måna N. Berger
En utsträckt hand! Med hjärtat på ärmen..
2009-12-03

  *Camilla*
Vad härligt det låter!
åh jag vill veta mer
om din nyfunna
gamla vän

-Camilla
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP