Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägskäl



vägskäl längtan
vänd om min vän
fatta nytt grepp
om livet igen

vänd livets grepp
om längtan är
nytt vägskäl min vän

igen

om jag kunde förklara
förtvivlan
för dig
annorstädes
närmare ärligheten
essens

allt som ständigt kommer tillbaka
din egen smärta
hur den formar kropparna
som utsätts

vad är ansvar?

vad är fattigdom?

fatigue

utmattad




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 355 gånger
Publicerad 2009-12-03 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund