Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM VI MÖTS

om vi möts i vintertid

blir du eld att värmas vid

om vi möts om sommaren

svalkar du som havsbrisen

rosenröd och blåklocksblå

tänk, vad Gud är god ändå!

 

 

träffas vi när det blir vår

går jag längre än jag får

och när hösten återvänt

drömmer jag om det som hänt

blåklintsblå och rosenröd

drömmen faller aldrig död

 

 

sammanstrålar vi på stan

under själva doppardan

kan vi fly från tradition

skapa vår revolution

liljor och förgätmigej

jag ska aldrig glömma dig

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091204




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-04 10:30



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker text, med drömmar och vemod
2009-12-04

  Måna N. Berger
En text som är vävd av ljusa tankar, hopp och något vemod!
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP