Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARDRÖMSLÖRDAG

retar upp mig så

till den milda grad

på en del som försiggår

i vår stad

det är svårt att undgå

att bli nervös

när man antänds snabbt

sen är elden lös

 

alla kablar brinner

med ruskig fart

denna dag fick faktiskt

en dålig start

fel person på fel plats

och vid fel tid

såna saker rubbar

min sinnesfrid

 

 

sånt som bör fungera

är ur funktion

jag vill revoltera

med noll pardon

alla meningslösa

mobilsamtal

folk som tränger sig

utan samvetskval

 

 

folk som cyklar på

trottoarerna

ger ranson på

hyllningsfanfarerna

vissa yngre som tror

de vet allt bäst

kan förvandla tillvaron

till en pest

 

 

 

det är den

tristaste lördan

i gävle centrum

sen denna stad kom till

det är den

tristaste tiden

på hela året

vet inte vad jag vill

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  091205

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-12-05 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP