Det blev så oerhört levande för mig detta att man föds, man lever ett helt liv här och sedan dör man. Men människan är en evighetsvarelse... 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev så oerhört levande för mig detta att man föds, man lever ett helt liv här och sedan dör man. Men människan är en evighetsvarelse... 




GAMMALT PAR

jag ser ett gammalt par

de går där hand i hand

hur lång tid har de kvar

på denna dunkla strand?

ett långt liv har man levt

måhända var det rikt

varenda individ

är något helt unikt

en dag tar allting slut

man lämnar vår planet

och fortsätter sen in

i tidlös evighet

man avgör redan här

var man ska hamna sen

för ingen sankte per

står där vid himmelen

på gärningarnas väg

kan ingen komma dit

nej, endast Jesu blod

kan två din klädnad vit

 

LARZ GUSTAFSSON  091205

 

 

Citerar mina "gamla" studiekamrater Miracle Music som i en av sina fina sånger sjunger så här:

"En dag så tystnar skratten

En dag så tystnar sången

Så stanna upp en stund, min vän

och låt mig fråga dig just nu:

När du sluter dina ögon

för den allra sista gången

är du beredd att möta evigheten?

Har ditt hjärta frid med Gud?"





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-05 20:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och berörande
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP