Något för alla intoleranta, pseudointellektuella kristendomshatare att slå ned på. Varsågoda! 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något för alla intoleranta, pseudointellektuella kristendomshatare att slå ned på. Varsågoda! 




ALLT AV BARA NÅD

allt av bara nåd

det är en ynnest

allt av bara nåd

det är en stor fest

lyckan är att bäras fram

av vågen

råg i rygg och solskenet

i hågen

allt av bara nåd

ett svar är givet

vägen går till

sanningen om livet

allt jag inte vet

kan jag få lära

allt det som känns tungt

kan vågen bära

allt av nåd

i eldskrift över städer

varje ort

förkunnarna beträder

fostrad fram till

glädjetårars källa

må rättfärdiggörelsen

få gälla!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090819

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-06 18:14



Bookmark and Share


  Neal
snygg larz!
2009-12-07

  anits VIP
Mycket vackert. tål att läsas om och om igen......
2009-12-07

  mare VIP
Underbart....precis så..
2009-12-07

  stenen/ Yv Ericsson
tyckte oxå det va vackert. förstod inte rödtexten i början?
2009-12-06

  Michaela Dutius
"allt jag inte vet

kan jag få lära

allt det som känns tungt

kan vågen bära"

ljuvliga ord i en vacker dikt
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP