Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligt utdrag ur brev...



...funnet i papperskorgen inne på chefens kontor. Hon som aldrig verkar riktigt veta var hon har sina papir.

'jo, jag vill mena det... men en å annan springare har frun då säkert som bara den sett till under sina dagar? Jag tycker det känns bekvämt jag, att vara fruntimmer. Bara låta sig falla ned på rygg i sänghalmen, dra upp de lätt särade benen och så kommer riddaren med sin lans och gör sin mission.
Fast det finns förstås andra piskställningar också, för att inte glömma vad som står som bakom knuten vid diskstället till då frun kröker en smula o skjuter rygg så är han strax där och berikar diskontot...'

Vem som slätade ut det hopknycklade papperet, läste och kopierade det samt tejpade upp det på väggen inne i personalhissen. Det lär vi väl aldrig få veta.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP