Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten kärleks dikt som jag hoppas ni kommer tycka om


Kärlek

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll de mot ditt hjärta så ska du höra att de fortfarande slår.
Dagar kommer dagar går men känslorna för dig består.





Fri vers av Malin Eriksson
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Eriksson

Senast publicerade
Jag vill
Kärlek
hjärtat
Du är
* Se alla