Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en haiku utan namn

鏡砕
粒水おきて
秒忘れ

Spegeln krossades
droppen väckte sjön till liv,
en bortglömd sekund




Bunden vers (Haiku) av Daniel Sund
Läst 1166 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2005-10-22 14:43



Bookmark and Share


  Anna H
Så vackert! Jag tror jag fann en guldskatt här. Det är en stor portion vemod i denna, men samtidigt hopp och längtan. Skickligt.
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Sund