Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriker att allt är ditt fel


Fast egentligen är jag rädd
och behöver tröst
jag vill krypa ihop, bli liten
och försvinna vid ditt bröst

Men jag vågade inte fråga
för jag vågade inte få ett nej som svar
och jag inser nu
hur dumt det var




Fri vers av Eskapism
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eskapism