Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett rim


"Jultävling"

Att springa och gå

frestar på kroppens olika delar på

Här behandlar man både mellan, över

och under

så sätt dig nu ner och njut av dessa härliga

stunder

då du efteråt mycket bättre bli att må

091208




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 07:50



Bookmark and Share


  aol
gillas bravo vännen
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo