Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILVERSKIMMER

silverskimmer i salongen

måste hålla lusten stången

annars håller den mig fången

 

 

silverskimmer

damfrisering

klimax och polarisering

flykten från en fräck fixering

 

 

silverskimmer

blir med åren

grått precis som huvudhåren

döden följer skönt i spåren

 

 

silverskimmer

snart det skymmer

över glädje och bekymmer

över allt som jorden rymmer

 

 

LARZ GUSTAFSSON  091207-08




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 10:16



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det känns på något sätt trösterikt!
2009-12-08

  anits VIP
Så fint och berörande, vackert
att läsa
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP