Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BILL OCH MANDY

blll och mandy

hela havet stormade

loskor flög i luften

pressen gormade

det finns saker

endast älskande förstår

bill och mandy

33 distinkta år

alla missunsamma

skrek i högan sky

alla spefåglar

har galla de vill spy

vissa säger

kärleken har ingen gräns

är ni överens

gå ut och skin och gläns!

de som annars talar

om intolerans

ville inte ge er

kärlek någon chans

verklig lycka

tolereras av så få

man vill tycka

men förstår sig aldrig på

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/12 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-08 10:22



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vem förstår sig på kärlekens vägar, den går sina egna och drabbar stundom de mest omaka par. Motsatserna attraheras. Spänning alstras. Det må ingen missunna dem!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP