Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNEHÅLL

traskar fram på brynäs 

med en nyinköpt ferlin

tjugo spänn på röda korset

men den är så fin

viktigast, emellertid

är bokens innehåll

så här spelar utsidan

en underordnad roll

 

LARZ GUSTAFSSON   091208




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-08 16:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart att kunna fynda så, grattis
2009-12-08

  Eva Helene VIP
Grattis till fyndet! Har själv köpt Goggles för en ringa penning på en biblioteksrea för några år sedan
2009-12-08

  Måna N. Berger
Klokord från bokbord!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP