Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan natten kommer

Innan natten kommer vill jag bedja för den dag vi fått

För vår värld som dränks i blod, svett och tårar

För de hopp du en gång gav oss

Min gud.....

Vad gjorde du nu?

Innan natten kommer vill jag lämna

Lämna allt tillbaka till dig

All glädje vi fått

Här tag emot mig

Just den jag är i månens klara ljus i nattens klara mörker

Herre min gud tag emot mig nu

Jag är redo här och nu




Fri vers (Spoken word/Slam) av Shakira
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-08 18:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad heter din gud?
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Shakira