Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KORPTIDER

kan en poetproletär

göra kometkarriär?

kan proletärpoeten

bli karriärmedveten?

 

 

vad ska diktera diktaren?

titeln han bär, förpliktar den?

konstnärens frihetsideal

kan förorsaka samvetskval

 

 

sanningen omskakar mig

när jag så rannsakar mig

kalejdoskopets bitar

en helt ny karta ritar

 

 

 

 

detta är ingen dikt-atur

detta är ingen fågelbur

korpen ska flyga fågelfri

fritt fram för hjärtats poesi!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    december 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-12-08 22:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Instämmer, fram för hjärtats poesi, Fritt fram!!
2009-12-09

  anits VIP
Jag håller med dig här.
2009-12-08

    ej medlem längre
Nej, den här är super! RM.
2009-12-08

  Måna N. Berger
Jag kan bara instämma!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP