Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oåtkomligt…

Min längtan
Efter något jag inte kan få…
Min strävan
Efter något jag inte kan nå…
Meningslöst…
Rädslan tränger sig på…
Men ännu gror hoppet
Djupt inom mig.




Fri vers av Sskar
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-10-22 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sskar