Jo, det finns faktiskt en bok som heter något med att se jorden från himlen. Vilken den andra boken är har ni säkert redan listat ut...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, det finns faktiskt en bok som heter något med att se jorden från himlen. Vilken den andra boken är har ni säkert redan listat ut...




TVÅ BÖCKER

en bok handlar om

att se jorden från himlen

en annan bok handlar om

att se himlen från jorden

föredrar den sistnämnda

i midnattstimmen

det finns det som smäller högre än

midsomermorden

 

 

allt handlar om perspektiv

och prioritering

det handlar om upplysning

och om orientering

när jag nått himlens land

vill jag inte se jorden

de omkullvälta borden

och den härjande horden

 

 

 

men himmel här på jord

väger tyngre än bergen

och lyser starkare

än den klaraste färgen

en bok med himmelskt liv

den mest spridda på klotet

ger dig en dimension

mycket större än hotet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/12 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 14:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Den här var helt underbar......
2009-12-09

  Elaine.S VIP
Den här var superfin Larz!!
2009-12-09

  Måna N. Berger
Verkligen skicklig användning av perspektiven här! Himlen här på jorden.. Du når fram med den här dikten!
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP