Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRINNANDE KRISTINNA

brinnande kristinna

tapper, trosviss, trygg

som en lejoninna

rätar på sin rygg

fridens fackla bär hon

i en värld av krig

vacker moder är hon

på sin vandringsstig

 

himmelska hjältinna

utkorad av Gud

sköna, rena kvinna

med sin Brudgums bud

grip en tamburin och

dansa stolt och vild

frimodig men ödmjuk

knivskarp men dock mild

 

 

för en bror - en syster

för en man - en brud

varma händer sänder

kärlek från vår Gud

sommarskogens lilja

smyckad, smidig, smart

sjunger: "ske Din vilja!"

himmelsk eld tar fart

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/12 2009

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 10:25



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Snyggt skrivet!
2009-12-10

  stenen/ Yv Ericsson
Underbart bra! En låttext väl?
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP