Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är till min vän , som fick ett barn som hade de mesta inre fel du kan ha i en kropp ... han hade även händer som inte var som de skulle ... Min vän var med och pumpade igång honom när han hade 2 % syre i kroppen...Han är 4 år idag och mår jätte bra


Att få ett barn som slits mellan liv och död...

Camilla vill bara säga dig detta ,
det kommer direkt ifrån mitt hjärta...

Åren du genomgått har du nog ännu ej
förstått ,
du har inte klagat eller gnällt utan du har
behandlat alla snällt...

Lilla Gabbe skall vara glad över att ha dig
till sin mor ,
det skall jag säga till honom när han
blivit stor...

Du har aldrig backat eller svackat ,
nej du har framåt gått när läkaren
och andra dig ej förstått...

Trots att du åkt flera hundra mil per år ,
så är du som en klocka som bara går...

Hallå , du är ingen man trampar på ...

Inga kan nog förstå vad du har fått genomgått ,
varken i stort eller smått ,
ja , kanske den som varit med om detsamma ,
men hon har kanske inte varit en riktig mamma ??

Du är en av mina bästa vänner och jag
är fruktansvärt glad att jag dig känner ...




Fri vers av Anna-Lena Holmberg
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lena Holmberg