Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara glömma ...

Varför sa du så ,
varför kunde du inte bara gå ...

Varför gjorde du så ,
varför kunde du inte bara gå ...

Varför gjorde du allt så kallt ,
varför hällde du alltid i mina sår salt ...

Ja alla varför kommer att leva kvar i mitt
hjärta och mitt sinne ,
men jag bara måste få bort dig ur mitt minne ...

Hatet jag har emot dig måste bort ,
och det inom kort ...

Det tar för mycket energi ,
jag vill bara glömma att det en gång var vi ...




Fri vers av Anna-Lena Holmberg
Läst 432 gånger
Publicerad 2010-04-16 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lena Holmberg