Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo jag föll för dig tillslut

Jag skulle tro
att mitt hjärta
har kapitulerat
inför din långa bleka gestalt
Ögon som en klar höstdag
Ja,jag har fallit för en främling
och ångrar ingenting
Ta min hand
Vi flyr in i dimman
Och lever ett liv tillsammans
Utan omvärldens fördömande blick




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-12-10 14:44



Bookmark and Share


  Fairytale
Åhh den var jättefin!
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta