Om mitt gamla band, Bizex-B:s spelning i april (ska filmas av tv).

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mitt gamla band, Bizex-B:s spelning i april (ska filmas av tv).




TILLBAKA FÖR EN KVÄLL

gänget är tillbaka

om så bara för en kväll

byggnaden ska skaka

vi ger järnet med en smäll

samma gamla sånger

men med ny intensitet

laddade med sprängkraft

slår vi ned som en komet

 

 

refr:

det har runnit mycket vatten

under broarna sen sist

vi var vilda barn i natten

i en brokig värld av brist

men nu står vi här framför er

som fem levande bevis

på att kärleken till rocken

övervinner kaos och kris

 

 

vi har blivit inbjudna

med det vi är och har

vi har inga skäl att skämmas

det får bli vårt svar

charlie harper visar

ålder spelar ingen roll

det finns faktiskt ingen

åldersgräns för rock´n´roll

 

 

refr:

det har runnit...

 

 

vi har laddat upp med

en del slitstarkt material

sånger som vi skapade

ett tidigt åttiotal

tänk så här nu, kära vänner:

"det är upp till oss

vad som äger rum här nu

när bandet släpper loss!"

 

 

refr:

 

det har runnit...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091210

 

Jag gick alltså händelserna i förväg här och skrev en låt långt innan det aktuella eventet har ägt rum...




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 15:47



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Lite rocknostalgi. Wow!
2009-12-10

  anits VIP
Det låter härligt,det TV programmet
vill jag inte missa
2009-12-10

  Neal
vad kul larz!
2009-12-10

  Måna N. Berger
Förövrigt så var titeln här en underfundig ordlek med titeln på återföreningsplattan..
2009-12-10

  Måna N. Berger
Lycka till! Den TV-sändningen får man bara inte missa!
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP