Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsortering

Att drömma andras drömmar,
om lyckan uti tingen,
jag synar deras sömmar,
för de egna är ej bra.
Att styra dem med tömmar,
fast de bara går i ringen,
gör att armar ömmar
och är ingenting att ha.

Drömmar som är håliga,
som ost från Schweizerlandet,
är också riktigt dåliga
att drömma till sitt slut.
Kvalitet av undermåliga
på drömlöpandebandet,
de drömmar som ej tåliga,
bör helt sorteras ut.

Att hitta dröm av lycka
för nätterna och dagar,
och ej behöva trycka
på en utsorteringsknapp,
att äntligen få tycka
mina drömmar mig behagar,
mina nätter som de stycka
upp jag hoppas att jag slapp.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick