Bibeln säger att människan i sitt oomvända tillstånd är Guds ovän.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bibeln säger att människan i sitt oomvända tillstånd är Guds ovän.




FÖRE DETTA FIENDE

ja, jag har sagt det förr

men säger det igen:

Jesus är mänsklighetens

allra bäste vän!

den kärlek Han bevisat oss

är djup och stor

nu finns det befrielse

för var och en som tror!

 

 

jag blev förlåten

allt blev förändrat

när jag fick känna

vindarna vända

vem kunde tro att

nåt sånt kunde hända?

nåt sånt fanns inte

i min agenda

 

 

hos Jesus överflödar

glädjebägaren

så dit tar jag min tillflykt

om och om igen

där föds en lovsång fram

ur hjärtats rosengård

tillsammans sjunger himlens barn

i samma ackord:

 

 

jag blev förlåten...

 

 

det andra avfärdar

som ren idioti

är denna sanning som

har gjort mig hel och fri

det spelar ingen roll

om andra hånar mig

Du är min frälsnings Gud

och jag vill följa Dig

 

 

jag blev förlåten...

 

 

LARZ GUSTAFSSON december 2009

 

 

 

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-11 10:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket mycket vackert berörande, som
det ligger stor sanning i
2009-12-11

  Redeemer
Fantastisk beskrivning på något alldeles enastående fantastiskt!
2009-12-11

  stenen/ Yv Ericsson
en vacker hyllning!
2009-12-11

  Maria T
Underbar vers
Så vackert himlens barn
sjunger nu i adventstid
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP