Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snälla


Sen gör du samma misstag

Först sviker en av mina kompisar mig
Men ångrar det efter ett tag och allt lidande tar slut

Sen gör du samma misstag
och bryr dig inte

du bryr dig inte om mina känslor
bara om dina egna.

Du verkar tro att du är i himmelen
samtidigt som jag sjunker mer,mer och mer
ända ner till helvetet

Jag vill göra så att mina ögon kan öppna sig
och jag börjar gråta

men ännu mer vill jag att det ska hända dig
och att du får ett ärr i hjärtat




Fri vers av Els
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Els