Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högstadiet i F

fyra år

förtryck

falskhet

FAAAAAN!!!

förlamad









FRI!




Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-12-11 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel