Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!AC*DC!




Ren Antidepressiv Livsenergi

Fyller mej med gnistrande Espri!


Ljus fyller mitt hjärterum

RockNroll som väcker mitt Centrum!


Den vilda musiken fyller mej med Gud

Den gör mej glad, den knottrar min Hud!


Jag återvinner Nu och Här

Jag blir den jag Är!






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-11 19:24



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ja så är det..
Pink Floyd skulle ge ännu mer rysningar. :))
Back in Black är annars favoriten..
Härliga ord detta.
2009-12-16

    ej medlem längre
Härligt glad text! tycker om! :D
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP