Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i en Dröm

Mitt i en dröm
insåg jag
att jag saknade ungdomen
då vi levde för stunden
och var odödliga

Mitt i en dröm
visste jag
att du var förlorad
för all framtid

Vi var två naiva barn
som trodde
att ondskan inte
skulle hitta oss
nej aldrig aldrig

Vuxenlivet kom med pekpinnar
vi förlorade en del av magin
logisk skulle man tydligen
lära sig att bli
annars hörde man inte till
och var
utanför och tittade in

Mitt i en dröm grät jag
över förlorat hopp




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 19:55



Bookmark and Share


  coleve
fin text, applåder till dig!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta