Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stig ut mot det mörka och okända

En lång smal stig
lockar mig att ta steget
ut i det mörka okända
hjärtat pickade
som en hackspett
som gick på speed
ändå gav rädslan mig mod
en kråka sjöng hest sin sång
om blod och offer
nu kunde man ana
ett slott där uppe på kullen
mitt sinne skrek
att vampyrer säkert bodde där
kanske skulle jag ha vänt om
men inte då
mina ben var olydiga
och fortsatte sin vansinnesfärd




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 111 gånger
Publicerad 2009-12-11 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta