Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndaren skall sent förlåtas

Jag har förtjänat min plats
Jag är där jag är på grund av mig själv
Jag är inte perfekt
Jag är en syndare

Och jag skall sent förlåtas




Fri vers av Dover
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dover
Dover