Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter inte...

Du är för gammal för att gråta
Så jag gråter inte

En man gråter inte
Så jag gråter inte

Det är svagt att visa känslor
Så jag gråter inte


Jag gråter inte
För att dölja vad jag egentligen är




Fri vers av Dover
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 21:51



Bookmark and Share


  oMareld
släpp ut allt!
2010-01-12

    ej medlem längre
Alla får gråta, och det är inte svagt att visa känslor.
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Dover
Dover