Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALDRIG SÅ ENSAM

aldrig så ensam som efteråt

alltsammans upprepar sig

aldrig så nära till själens gråt

alltid så inkrökt i mig

aldrig så bräcklig

så sårbart skör

aldrig så utsatt som då

men det ska fortsätta tills jag dör

jag ska gå på och stå på

aldrig så längtande efter famn

aldrig så uppslukad av

detta behov av en kvinnas kropp

sjömannens längtan till hav


 

 

LARZ GUSTAFSSON  091212




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-12 18:21



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Längtan är bästa drivkraft. Tycker jag. När man väl har en famn så vill man till havs igen..iallafall jag..
2009-12-13

  anits VIP
Berörande
2009-12-12

  Måna N. Berger
Jag känner igen ensamheten och tomheten i "efteråtet", när anspänningen släppt och allt är som förut igen, som förut men gråare. Jag tror det är vad dikten handlar om, kanske har jag fel?
2009-12-12

  Uppfångad
Rakt igenom väldigt bra samt behaglig att läsa!
2009-12-12

  nightsoulz
ah gillar!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP