Tyck vad ni vill om detta. Det är mig totalt likgiltigt.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyck vad ni vill om detta. Det är mig totalt likgiltigt.




MIN STORA DAG

tack alla ni, som inte kom!

det kommer ni att göra om

tack för er taskiga respons

på min invit och min annons

tack, alla ni som uteblev!

viktigt var det där jag skrev

nu vet vi var vi har varann

tack, från en väldigt missnöjd man!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 091212




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 18:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Struntprat!
2019-10-12

  stenen/ Yv Ericsson
Här vill jag lägga in mitt motto:

"Ha aldrig förväntningar
då blir du aldrig besviken".

Så lever jag faktiskt. Så när man får glada tillrop. Vilket inträffar. Blir man desstomer glad och förvånad:)

Så måste man ha lite tålamod. Just nu verkar folk ha vara lite upptagna.
2009-12-13

  © anakreon VIP
Utomordentlig!
Applåd
Cartl-Erik
2009-12-12

  anits VIP
jag kan känna igen mig i dina ord
2009-12-12

  Måna N. Berger
Besvikelsens röst!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP