Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt i en stad med förvrängda pixlar.

Kliar och svider. Det rycker i benen och river i hjärtat.
Längtan och hopp. "Jag saknar dig så."

Göteborg gör mina ögon dimmiga.
Jag vet inte om det är för att gatlyktorna kvittrar eller för att fåglarna lyser,
men det är något som känns fel.

Tystnaden sticker i skinnet och jag vill bara vara nära.
Älskling, är det är livet som leker?

Jag trodde att jag kände din hand i min, bara för en sekund.
Men i natt är jag kall. Imorgon vill jag vara hel igen.






Fri vers av Pneumonia
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-12-12 23:20



Bookmark and Share


  Uppfångad
Känslofyllt!
Och förvirrat
Bra!
2009-12-12

  The Stargazer
Vilken känsloladdad text. Du lyckas verkligen förmedla känslorna och beröra med dina ord. Jag gillade hur gatlycktorna kvittrade och fåglarna lyste.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Pneumonia
Pneumonia